Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ερευνούμε για σας και τον… «Καλλικράτη»


Η εταιρεία πολιτικής επικοινωνίας Think Politics φροντίζει για την επιτυχία της υποψηφιότητάς σας. Σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία πολιτικών ερευνών κοινής γνώμης Reposition, διεξάγουμε την πρώτη μεγάλη Αυτοδιοικητική έρευνα για τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010. Μια έρευνα που θα συζητηθεί και θα αποδειχθεί το πιο χρήσιμο εργαλείο στην εκλογική στρατηγική που θα ακολουθήσετε με τα νέα δεδομένα του Προγράμματος «Καλλικράτης» και τις αλλαγές που θα υποστεί ο Αυτοδιοικητικός χάρτης της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, από μεγάλο δείγμα ερωτωμένων θα πάρετε αξιόπιστα την πρώτη «γεύση» για το πώς θα ψηφίσουν οι πολίτες στις Αυτοδιοικητικές εκλογές το Νοέμβριο του 2010. Πώς θα επιλέξουν τον Περιφερειάρχη, το Δήμαρχο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο. Τι τους επηρεάζει στην τελική επιλογή τους και αν προτιμούν άνδρες ή γυναίκες για τα Αυτοδιοικητικά αξιώματα.

Διαβάστε στο επόμενο τεύχος Μαρτίου του «E-mail της Αυτοδιοίκησης & της Πολιτικής» τα αποτελέσματα της πρώτης Αυτοδιοικητικής έρευνας για τον «Καλλικράτη». Χρησιμοποιείστε τα υπέρ σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: