Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

"ΤΟ E-MAIL". ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ;


ΤΟ Ε-MAIL ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΙΔΕΩΝ

Με το κύρος της Think Politics

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της Νέας Αρχιτεκτονικής της Αυτοδιοίκησης του 2010 έχει αρχίσει. Εκλογές που από την εκπεφρασμένη δέσμευση της Κυβέρνησης θα γίνουν βάσει της Νέας Αρχιτεκτονικής της Αυτοδιοίκησης. Οι μνηστήρες για τις νέες αιρετές θέσεις πολλοί, όμως ο χρόνος προετοιμασίας των περιορισμένος. Οι κομματικοί μηχανισμοί έχουν ξεκινήσει ήδη τις διεργασίες για την επιλογή των υποψηφίων που θα τους εκπροσωπήσουν. Καιρός να δείτε τον δικό σας ρόλο, μέσα στο νέο περιβάλλον της Αυτοδιοίκησης. Ποιος είναι ο στόχος σας και με ποιο τρόπο θα επιτευχθεί.

Το «E-mail της Αυτοδιοίκησης & της Πολιτικής» θα σας βοηθήσει να τον πετύχετε.
Θα φιλοξενήσει στις σελίδες του τους προσεχείς μήνες προσωπικές συνεντεύξεις, παρουσίαση- απολογισμό του έργου σας αλλά και με ειδικές επικοινωνιακές μεθόδους θα
προβάλειτην προσωπική σας εικόνα. Όπως είναι γνωστό, το «E-mail της Αυτοδιοίκησης & της Πολιτικής» διαβάζεται λόγω της μοναδικότητάς του από όλα τα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Πρόσωπα που θα κληθούν να αποφασίσουν για τους «εκλεκτούς» των κομμάτων τους στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης.
Θα δουν την προσωπικότητά σας, θα μάθουν για το έργο σας και θα έχουν πλήρη γνώμη για την υποψηφιότητά σας.

Όλα τα πρόσωπα της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής που θα αποφασίσουν για σας στις εκλογές της Νέας Αρχιτεκτονικής της Αυτοδιοίκησης του 2010 έχουν ένα κοινό:
ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ "ΤΟ Ε-MAIL ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ"

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: doukaki@tpo.gr
ή στα τηλέφωνα 210- 9246770- 4 ώστε να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της παρουσία σας
στο «E-mail της Αυτοδιοίκησης & της Πολιτικής».
Περιορισμένος αριθμός παρουσιάσεων ανά τεύχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: