Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟ "ΤΟ EMAIL ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ"... ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


Αθήνα, Φεβρουάριος 2012


Aξιότιμε/η κύριε/α,
Στα τέσσερα χρόνια που κυκλοφορεί το γνωστό σε όλους σας μηνιαίο περιοδικό «Το e-mail της Πολιτικής και της Αυτοδιοίκησης»
έχει πετύχει να είναι ο μοναδικός οδηγός με τις πιο σύγχρονες συμβουλές πολιτικής επικοινωνίας.
Κρίνοντας μάλιστα από το ενδιαφέρον σας όχι απλά να το διαβάζετε αλλά να το αρχειοθετείτε, πιστεύουμε ότι οι συμβουλές που προσφέρουμε είναι πολύτιμες στην καθημερινότητα της πολιτικής σας πορείας.

Aξιότιμη/ε κυρία/ε,
Όπως ήδη έχετε διαπιστώσει «Το e-mail της Πολιτικής και της Αυτοδιοίκησης» έχει αναστείλει την έντυπη έκδοσή του. Aυτό έγινε για ευνόητους λόγους περιορισμού των εξόδων.
Όμως, δεν θέλουμε να λείψουμε από κοντά σας, ιδιαίτερα τώρα που η πολιτική και οι πολιτικοί βρίσκονται σε κρίση και οι τεχνικές της Πολιτικής Επικοινωνίας αλλάζουν... Αποφασίσαμε να προσφέρουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας μέσα από τα νέα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας.
Κάθε μήνα «Το e-mail της Πολιτικής και της Αυτοδιοίκησης» θα βρίσκεται στον υπολογιστή σας. Θα έρχεται αποκλειστικά στο δικό σας e-mail.

Aξιότιμε/η κύριε/α,
Για να έχετε «Το e-mail της Πολιτικής και της Αυτοδιοίκησης» κάθε μήνα στον υπολογιστή σας, σας παρακαλούμε να μας δώσετε τη διεύθυνση του e-mail που θέλετε να σας το στέλνουμε ή στο e-mail: ananasa@otenet.gr, ή στο fax: 210-9218779 ή στο τηλέφωνο: 210-9246770.
«Το e-mail της Πολιτικής και της Αυτοδιοίκησης» σίγουρα θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε πιο αποτελεσματικά με τους πολίτες, είτε είστε εν ενεργεία πολιτικός είτε νέος υποψήφιος.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Θανάσης Παπαμιχαήλ
Επικοινωνιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: