Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

"Ανοίξτε το παράθυρό σας στην Ελλάδα" και ανακαλύψτε την!Ο νέος ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός, που καλύπτει όλους τους προορισμούς της Ελλάδας με τίτλο www.THATISGREECE.com, έρχεται ταράξει τα νερά στα δρώμενα του τουριστικού κλάδου, χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή προβολή και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) για να προσελκύσει τους επισκέπτες που θέλουν να ενημερωθούν ή να επιλέξουν προορισμό διακοπών, αλλά και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβληθούν στο στοχευμένο αυτό κοινό.

Με συνοπτικό, αλλά ταυτόχρονα στοχευμένο τρόπο, ο επισκέπτης του νέου αυτού portal, ενημερώνεται με μια ματιά για τον προορισμό που τον ενδιαφέρει- τα αξιοθέατα, τις παραλίες, τα χιονοδρομικά, τα παραδοσιακά χωριά, τα ήθη και τα έθιμα, την τοπική κουζίνα. Όπου κ αν θέλετε να πάτε, στο THAT IS GREECE σας δίνεται η δυνατότητα να «ανοίξετε το παράθυρό σας στην Ελλάδα» όπως είναι και το σλόγκαν του.

Μια αξιόλογη προσπάθεια σε έναν τομέα που, ιδιαίτερα σε καιρούς κρίσης, μπορεί να βοηθήσει στην ανάκαμψη της οικονομίας και της εθνικής μας αυτοπεποίθησης.

www.thatisgreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: