Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...


Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν θέλουμε να συμβούν αλλά νομοτελειακά θα συμβούν και μέσα στο νέο χρόνο. Κυριολεκτικά θα πολλαπλασιαστούν.
Πρώτον να τρως τυρόπιτα στο δρόμο και να στην αρπάζουν από το χέρι.
Δεύτερον να σταματάς στο φανάρι με το αυτοκίνητο σου κι αν αρνηθείς να σου καθαρίσουν τα τζάμια, να σου φέρνει το στειλιάρι που κρατάει στον ουρανό του αυτοκινήτου σου. Στην καλύτερη περίπτωση φυσικά!
Τρίτον, όσοι με κομμένα πόδια και με παιδάκια στην αγκαλιά ζητιανεύουν στα φανάρια να πέφτουν στις ρόδες του αυτοκινήτου σου αν αρνηθείς να δώσεις κάτι.
Τέταρτον ενώ απολαμβάνεις τον καφέ/ποτό σε εξωτερικό χώρο καφετέριας ή μπαρ να παρελαύνουν από μπροστά σου δεκάδες πλανόδιοι πωλητές CDs, DVDs, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, λουλούδια, κουβαρίστρες, δαχτυλήθρες και άλλα οικιακά είδη έτσι ώστε να μην προλαβαίνεις να πεις κουβέντα με την παρέα σου. Αφήστε που πρέπει να έχετε και τα μάτια σας εικοσιτέσσερα γιατί κάποιοι αρπάζουν από τα τραπεζάκια κινητά και ακίνητα.
Πέμπτον. Το κέντρο της Αθήνας, άβατο. Η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα απροσπέλαστη για τους κατοίκους της. Μόνος τρόπος διέλευσης με σεκιουριτάδες που θα νοικιάζουν εταιρίες ειδικά για την μεταφορά σας.
Λέτε να χρειάζεται και φράχτης στην Αθήνα;

Δημοσιεύθηκε στο AD BUSINESS

Δεν υπάρχουν σχόλια: