Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010: Και τώρα… τρέχουμε!


Του Θανάση Παπαμιχαήλ,
Επικοινωνιολόγου- Διευθυντή της Think Politics

Αν δεν έχετε ήδη ξεκινήσει, είστε ήδη πίσω.

Αν έχετε ξεκινήσει, αλλάξτε τον μέχρι τώρα βηματισμό σας, σε τροχάδην. Κάντε μια ρεαλιστική ανάλυση του σημείου που βρίσκεστε, αξιολογείστε τις μέχρι τώρα πολιτικές δράσεις των ανταγωνιστών σας και διαμορφώστε το τελικό δικό σας σχέδιο επίθεσης.
Με εφόδια την ωριμότητα και την αυτογνωσία σχεδιάστε το περίγραμμα και τη μεθοδολογία των επόμενων κινήσεών σας και της επικοινωνίας σας με τους πολίτες.

Ενισχύστε το φρόνιμα των κοντινών συνεργατών σας, των πυρήνων και των υποστηρικτών σας μεταδίδοντας αισιόδοξα μηνύματα εκλογικής νίκης. Συνεργαστείτε με ειδικούς της επικοινωνίας αν ακόμη δεν το έχετε κάνει. Προτιμήστε έμπειρους επαγγελματίες, ειδικούς και καταρτισμένους σε θέματα στρατηγικής.

Αποφύγετε τους ερασιτέχνες συμβούλους και πολυπράγμονες φίλους, που μόνο στην ήττα και στην απαξίωση μπορούν να οδηγήσουν την προσπάθεια και τη φιλοδοξία σας.

Όσο για εσάς τους αιρετούς που προβληματίζεστε για το εάν θα συνεχίσετε την πολιτική σας καριέρα, να έχετε κατά νου πως όταν αποχωρήσετε από την πολιτική σκηνή:
- Θα κλείσουν πόρτες
- Θα γυρίσουν πλάτες
- Θα ανοίξουν στόματα

Είστε λίγο καιρό πριν το τέρμα μιας «κούρσας» που κράτησε 4 χρόνια. Βάλτε τα δυνατά σας. Δώστε τα όλα και τερματίστε πρώτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: