Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Υπογράψτε άφοβα, Κοιμηθείτε ήσυχα!

Είστε αιρετός ΟΤΑ;
Μηνύσεις, αγωγές, καταλογισμοί δαπανών
είναι μερικά από τα προβλήματα που
να εύχεστε να μην σας συμβούν!
Γιατί
ποιος θα «τρέξει» και θα πληρώσει τα έξοδα,
αν δεν έχετε τη Νομική Προστασία Αιρετού;


Η εταιρία πολιτικής επικοινωνίας Think Politics με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της Αυτοδιοίκησης είδε έγκαιρα τα σημαντικά νομικά προβλήματα που απασχολούν τους αιρετούς. Από την τριβή της καθημερινότητας με τους πολίτες, μέχρι και τη νομικά σωστή εκτέλεση των έργων του προγράμματος. Και όλοι γνωρίζετε τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις πολύπλοκες απαιτήσεις των διατάξεων του Νόμου για τους αιρετούς!
Σε συνεργασία με τη Μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρία Νομικής Προστασίας ARAG δημιουργήθηκε ένα νέο, πρωτοποριακό, ασφαλιστικό δίχτυ προστασίας του κάθε αιρετού. Ο κάθε αιρετός μπορεί απερίσκεπτα να αφοσιωθεί στο έργο του χωρίς άγχος, χωρίς ανησυχία, χωρίς τον προβληματισμό  υψηλού κόστους για την πιθανή υπεράσπιση του ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων αλλά και πειθαρχικών συμβουλίων για τα εξ’ αμελείας αδικήματα που αφορούν τον αιρετό κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ζητήσετε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Νομική Προστασία Αιρετών στα τηλέφωνα 210-9246770, 22990-49770 ή στα e-mail : angela21@otenet.gr, ananasa@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: