Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Όπως δεν μπορείτε να πάτε σε πόλεμο χωρίς όπλο, έτσι δεν μπορείτε να πάτε και σε εκλογική αναμέτρηση χωρίς έρευνα κοινής γνώμης!

Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι υποψήφιοι ή αιρετοί άρχοντες, αν και γνωρίζουν την ανάγκη προσωπικής έρευνας κοινής γνώμης για την εκλογική τους επιτυχία, την απέφευγαν λόγω του υψηλού κόστους.
Η Think Politics σας επιφυλάσσει μια έκπληξη! Σε αποκλειστική συνεργασία με επίσημη εταιρεία δημοσκοπήσεων, η Think Politics σας προσφέρει την ευκαιρία να διεξάγετε τη δική σας έρευνα κοινής γνώμης, και μάλιστα σε δείγμα 600 ατόμων, σε μια τιμή τόσο χαμηλή που δε φαντάζεστε!
Μην κάνετε το λάθος να υποτιμήσετε την αξία μιας δημοσκόπησης και μην ξεκινήσετε την προεκλογική εκστρατεία σας χωρίς να ενημερωθείτε για τη γνώμη των πολιτών. Η δημοσκόπηση είναι ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο που σας επιτρέπει να δείτε ποια είναι η εικόνα τον πολιτών για το πρόσωπο και το έργο σας, τι πιστεύουν οι πολίτες για τους αντιπάλους σας και τι προσδοκίες ή παράπονα έχουν από την εκλογή σας. Η έρευνα κοινής γνώμης θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις ενέργειές σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας, να επικοινωνήσετε πιο αποτελεσματικά το έργο σας, και να εξασφαλίσετε μια στοχευμένη εκλογική στρατηγική χωρίς να σπαταλήσετε άσκοπα χρόνο και χρήμα.
Επικοινωνήστε με τη Think Politics σήμερα για να οργανώσετε τη δική σας έρευνα κοινής γνώμης σε μια ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, που φθάνει το 1/3 του ποσού που έχετε συνηθίσει να ακούτε. Μην ξεκινήσετε την προεκλογική εκστρατεία σας απροετοίμαστος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: