Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Δημήτρης Καφαντάρης Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Υποψήφιος στην ΚΕΔΕ με τον συνδυασμό ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ





Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ο Δημήτρης Καφαντάρης επανεξελέγη για δεύτερη φορά στον Καλλικρατικό δήμο Πύλου – Νέστορος και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Στις εκλογές της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Πέμπτη είναι υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο με το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη.

Ένα αυτοδιοικητικό κίνημα που έχει ως στόχο την αναβάθμιση του αυτοδιοικητικού θεσμού μέσα από την αναβάθμιση της λειτουργίας των θεσμικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης.
Μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από ομάδα δημάρχων που πιστεύουν σε μια θεσμικά ισχυρή, αυτάρκη αλλά και κομματικά ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος και Υποψήφιος για το ΔΣ της ΚΕΔΕ δήλωσε στο airetos.gr ότι «Ζητάμε καθημερινά ψήφο εμπιστοσύνης από τους δημότες μας γι αυτό θα πρέπει να έχουμε ικανότητα και αποτελεσματικότητα, για να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις. Είμαστε το «δεύτερο» σπίτι του δημότη και πρέπει να το υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο. Η επόμενη πενταετής θητεία όλων των δημάρχων προσφέρεται για δημιουργική ανασυγκρότηση και ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών αναβαθμίζοντας το κύρος του θεσμού που υπηρετούμε, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: