Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Γιατί όχι και Πρωθυπουργός...


Του Θανάση Παπαμιχαήλ,
Επικοινωνιολόγου- Διευθυντή της Think Politics

Είναι γεγονός ότι για αρκετές ώρες την ημέρα έχουμε μια τηλεόραση εκμαυλισμού, έχουμε εκπομπές χυδαιότητας και άλλες εκκολαπτήρια κατίνων και γλαστρών, για να μην επεκταθούμε σε περαιτέρω επαγγελματικές δραστηριότητες….

Έχουμε παρουσιαστές – γελωτοποιούς, έχουμε μοντελοβίζιτες πρωταγωνίστριες και τυχάρπαστους παρατρεχάμενους. Στόχος όλων η στιγμιαία δημοσιότητα και όφελος τους το μικροχαρτζιλίκι που θα πάρουν από τα νυχτερινά πολιτιστικά κέντρα που διαφημίζουν την παρουσία τους για να τραβήξουν πελάτες.

Από όλα έχει ο μπαχτσές της διασκέδασης του λαού.
Τώρα όμως τα πράγματα μπαίνουν σε νέα τροχιά και απασχολούν τη δικαιοσύνη και τη Βουλή μας.

Νεαρή, ξανθιά εκπάγλου ομορφιάς που απασχολεί καθημερινά το πανελλήνιο με τα καμώματα της, αποφάσισε να μηνύσει γνωστό βουλευτή και να δοκιμάσει την τύχη της στο πολιτικό στερέωμα. Δικαιώθηκα ως προς το δεύτερο γιατί το είχα προβλέψει σε προηγούμενο άρθρο μου. Η νεαρά κυρία τα πήρε όλα, το μόνο που έμεινε ήταν ένα θεσμικό αξίωμα, του Βουλευτή ή του Δημάρχου και γιατί όχι και του Πρωθυπουργού. Ήρθε η ώρα να το αποκτήσει. Όσο για την μήνυση στον πολιτικό θα πρέπει να του θυμίσουμε το γνωστό «όποιος μπερδεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες»!

Δημοσιεύτηκε στο Ad Business

Δεν υπάρχουν σχόλια: