Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Χρηματοδοτηθείτε ΤΩΡΑ από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα



Έχετε μεγάλα σχέδια για τον τόπο σας αλλά η έλλειψη πόρων σας εμποδίζει να τα πραγματοποιήσετε;

Ανησυχείτε ότι, με την επερχόμενη κρίση, θα μειωθούν ακόμη περισσότερο τα μέσα που θα έχετε στη διάθεσή σας για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας;

Σε καιρούς δύσκολους η χρηματοδότηση από τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την ιδανική διέξοδο από την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζουν δήμοι και νομαρχίες. Αν και τα προγράμματα αυτά είναι διαθέσιμα εδώ και χρόνια, πολλοί τοπικοί άρχοντες εξακολουθούν να μη γνωρίζουν πώς να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα για την αξιοποίησή τους. Όμως, ποτέ δεν είναι αργά! Μπορείτε και τώρα να μπείτε στο παιχνίδι, διεκδικώντας με αξιώσεις πόρους που θα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Think Politics μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά στην προσπάθειά σας να εξασφαλίσετε τα πολυπόθητα ευρωπαϊκά κονδύλια. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στα τηλέφωνα 210 9246770-4 ή στο e-mail mavroudi@tpo.gr και ο θαυμαστός κόσμος της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης θα ανοίξει και για εσάς!

Μια από τις επιλογές που έχετε για το προσεχές διάστημα είναι η εξής:

Amicus
Μέχρι τις 30 Απριλίου 2009 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι φορείς να υποβάλουν προτάσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της «Προπαρασκευαστικής ενέργειας Amicus». Κάθε σχέδιο που θα επιλεγεί μπορεί να χρηματοδοτηθεί με ποσό ως και 300.000 ευρώ.

Αυτή είναι μία μόνο από τις πολλές επιλογές που σας προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να χρηματοδοτήσετε το όραμά σας.

Ελάτε στη Think Politics.
Έχουμε τους έμπειρους επαγγελματίες που θα σας εξασφαλίσουν τους πόρους που χρειάζεστε.
Εμπιστευτείτε μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: