Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΟΥΣ







Για πρώτη φορά
ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016  /  Διάρκεια Σεμιναρίου:  5 ώρες (16:00 - 21:00)

Οι Σύγχρονες Τεχνικές της Νοημοσύνης
Της Επιτυχίας στην Πολιτική

Η Νοημοσύνη της Επιτυχίας είναι ένα διευρυμένο μοντέλο της ανθρώπινης ευφυΐας. Είναι η μετα-ικανότητα του να μπορεί κάποιος να επικοινωνεί σαν ηγέτης, αυθόρμητα και φυσικά, ανά πάσα στιγμή, χωρίς άλλο κόπο ή προετοιμασία με τρόπο που πείθει και εμπνέει θαυμασμό και σεβασμό.

Οι άνθρωποι, που διαθέτουν την νοημοσύνη της επιτυχίας:
     Διαισθάνονται τι ενθαρρύνει τους άλλους.
     Τι τους συγκινεί και τι τους ενθουσιάζει και έτσι μπορούν να επικοινωνούν  με τρόπο που πείθει τον συνομιλητή τους και αποπνέει την ποιότητα του ηγέτη. 
     Μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολιτικό όραμα και να το επικοινωνήσουν στους άλλους με τρόπο που οι άλλοι να το θυμούνται, να το πιστέψουν, να αγωνιστούν και να επενδύσουν σ’ αυτό χρόνο, χρήμα και ενέργεια.

Έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν, να παρακινούν και να κατευθύνουν τους άλλους είτε πρόκειται για τους μελλοντικούς ψηφοφόρους τους ή για άλλους ανθρώπους οι οποίοι είναι πόλοι επιρροής και εξουσίας.

Οι ποιο έξυπνες λέξεις και οι ποιο έξυπνες φράσεις σύντομα θα ξεθωριάσουν και θα ξεχαστούν αν εκείνος που τις χρησιμοποιεί δεν γνωρίζει τους ουσιαστικούς κανόνες της Νοημοσύνης της Επιτυχίας.

Δομή και περιεχόμενα του σεμιναρίου:

Οι Σύγχρονες Τεχνικές της Νοημοσύνης Της Επιτυχίας στην Πολιτική είναι ένα σεμινάριο το οποίο κατά βάσει αποτελείται από λίγη εισαγωγική θεωρία και  πολλές πρακτικές ασκήσεις ανάπτυξης της δεξιότητας της νοημοσύνης της επιτυχίας.

ü   Ασκήσεις ανάπτυξης και καλλιέργειας των ατομικών δεξιοτήτων της Νοημοσύνης της Επιτυχίας
ü   Ασκήσεις Κατανόησης & διαχείρισης της σχέσης με τον συνομιλητή μου
ü   Ασκήσεις αντίληψης εξωλεκτικής επικοινωνίας
ü   Ασκήσεις αύξησης της αντίληψης των  συναισθημάτων των άλλων
ü   Διερεύνηση προσωπικών ποιοτήτων με στόχο την κατανόηση των αυτόματων - μη συνειδητών μοτίβων περιοριστικής συμπεριφοράς & αντιμετώπισης τους.
ü   Ασκήσεις ανάπτυξης της τέχνης της ηγετική επικοινωνίας.



Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες:
1.   Θα έχουν κατανοήσει πλήρως τι είναι αυτό το οποίο μπορεί να αυξήσει την επιρροή τους απέναντι στους συνομιλητές τους.
2.   Θα έχουν ήδη κάνει εξάσκηση κάποιων από τις δεξιότητες της Νοημοσύνης της Επιτυχίας.
3.   Θα έχουν καταλάβει τι είναι αυτό το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αφοσιωμένους ακόλουθους και να εμπνεύσει τους άλλους να στηρίξουν το έργο τους.
4.   Θα έχουν μάθει να κατανοούν καλύτερα τους συνομιλητές τους και να αντιλαμβάνονται πολύ πιο αποτελεσματικά τις προθέσεις τους.
5.   Θα έχουν πάρει εργαλεία τα οποία μπορούν να τους κάνουν πιο δημοφιλείς και πιο αποδεκτούς.


Διάρκεια Σεμιναρίου:  5 ώρες (16:00 - 21:00)
Ημερομηνία Σεμιναρίου:   Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016
Κόστος :   125 € (+ ΦΠΑ)
Τοποθεσία:   Think Politics, Λεωφ. Συγγρού 40-42, Αθήνα / Μετρό: στάση Ακρόπολη
Εισηγήτρια Σεμιναρίου:   Ελίνα Γιαχαλή - NLP Life & Business Coach
Ιστοσελίδα: www.lifecoachelina.com
Linkedin: Elina Giachali
Facebook: Elina Giachali Motivational Success Coach

Προφίλ Επαγγελματία:

Η Ελίνα Γιαχαλή είναι Certified Master NLP Practitioner, ICF Life & Business Coach, και Σύμβουλος Κοινωνικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης. Διδάσκει και εκπαιδεύει ανθρώπους για πάνω από 15 χρόνια. Κάνει Coaching σε άτομα προς την επίτευξη των στόχων τους για πάνω από 5. Έχει μιλήσει σε κοινά μεγαλύτερα των 100 ατόμων. Είναι ένας επαγγελματίας που στοχεύει στο αποτέλεσμα και έχει ιδιαίτερη έφεση στο να κατανοεί τι κινητοποιεί τον coachee της και να τον ωθεί στο να ξεπεράσει τους ίδιους του τους περιορισμούς. Όταν δημιουργεί το πλάνο δράσης της για τα σεμινάρια, τα εργαστήρια και τις συνεδρίες της χρησιμοποιεί ένα σύνολο από παράγοντες και εργαλεία. Από το γήινο και απτό Life Coaching & το Marketing μέχρι την Ενεργειακή Ψυχολογία, τη Φιλοσοφία και τους πιο πνευματικούς Διαλογισμούς.
Tις γνώσεις της στην εκπαίδευση ενηλίκων τις έχει πάρει από μια ευρεία γκάμα σπουδών και σεμιναρίων, και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να έχει μια σφαιρική και παράλληλα βαθιά προσέγγιση των θεμάτων με τα οποία δουλεύει. Αρθρογραφεί τακτικά στο epixeiro.gr, το Lifesharing.gr, το inspireyourlife.gr, to atticanews.gr και άλλα ιντερνετικά περιοδικά.
Άρθρα της έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί από τα περιοδικά Psychology, Madame Figaro, Επενδυτή και άλλα έντυπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: