Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

To νέο συνδρομητικό "E-mail"



Είστε Δήμαρχος ή Νομάρχης, δημοτικός ή νομαρχιακός σύμβουλος, βουλευτής ή πολιτευτής;
Σκέφτεστε να είστε υποψήφιος στις επόμενες εθνικές, δημοτικές ή νομαρχιακές εκλογές;

Είτε είστε εκλεγμένος είτε θέλετε να εκλεγείτε σε πολιτική θέση, έχετε ανάγκη από έναν σύγχρονο συνεργάτη για να σας συμβουλεύσει.

Γίνετε συνδρομητές σήμερα κιόλας στο «E-mail της Αυτοδιοίκησης και της Πολιτικής», στον Μηνιαίο Οδηγό Πολιτικής Επικοινωνίας που ήρθε και τάραξε τα νερά. Ο μοναδικός οδηγός πολιτικής επικοινωνίας που γράφεται από μεγάλη ομάδα Ελλήνων και ξένων επικοινωνιολόγων, προσφέρει κάθε μήνα στους αναγνώστες του χρήσιμες, πρακτικές συμβουλές για την καθημερινή άσκηση των καθηκόντων τους, λύσεις για κάθε πρόβλημα στην πολιτική τους καριέρα. Πάντα με πνεύμα πρακτικό και με το βλέμμα στραμμένο στη νίκη!

Το «E-mail της Αυτοδιοίκησης και της Πολιτικής» έχει καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο να αποκτήσει φανατικούς αναγνώστες και να αναδειχτεί σε πιστό σύμβουλο των πολιτικών παραγόντων σε όλη τη χώρα. Γίνετε συνδρομητές σήμερα στην ηλεκτρονική και έντυπη έκδοσή του για να μάθετε όλα τα μυστικά της πολιτικής επικοινωνίας, πριν από τους αντιπάλους σας!

Μερικές από τις αποκλειστικότητες για τους συνδρομητές του 2009:

· Η πρώτη μεγάλη έρευνα κοινής γνώμης σε όλη την Ελλάδα για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του 2010 - τι ζητούν οι πολίτες από τους τοπικούς άρχοντες; Τα κριτήρια ψήφου των πολιτών ανά γεωγραφική περιοχή.
· Τράπεζα Στελεχών Πολιτικής Επικοινωνίας (Political Bank), για να βρείτε τους σωστούς συνεργάτες για το γραφείο σας ή για να βρείτε δουλειά.
· Ο Spin Doctor απαντά στις πολιτικές ερωτήσεις σας και σας συμβουλεύει για τα πολιτικά σας διλήμματα.
· Μάθετε πώς να διεξάγετε μια προεκλογική καμπάνια με τη χρήση νέων τεχνολογιών: μια «e-campaign» - όπως αυτή που οδήγησε τον Barack Obama στη νίκη.
· Εξειδικευμένες συμβουλές για debates από γκουρού της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: